İpek Kirpik Nedir ?

İpek Kirpik Nedir?

İpek Kirpik Nedir?

İpek kirpik uygulaması, doğal kirpiklere yapılan kalıcı bir takma kirpik uygulamasıdır. Saf ipek malzemeden üretilen ipek kirpikler, tek tek kirpik çizgisine, ipek kirpik yapıştırıcısı ile yapıştırılıyor ve bu sayede kirpikler çok daha yoğun ve uzun bir hale geliyor.

 

İpek Kirpik Uygulaması Nasıldır?

Günümüzde yoğun ve uzun kirpikler birçok kişinin hayalidir. Kirpik alanında en iyi yöntemlerden biri ipek kirpik uygulamasıdır. Bu yazımızda sizleri ipek kirpik ile tanıştırmak istiyoruz.

 

İpek kirpik, kadınların yoğun ve uzun kirpiklere sahip olmak için memnuniyetle uyguladığı yöntemlerden biridir. Hepimiz uzun ve yoğun kirpiklere sahip olmak isteriz.  Ancak bazen genetik veya çevresel faktörler kirpiklerin kısa olmasına neden olabilir. Kimileri, kısa ve güçsüz kirpiklerini farklı yöntemlerle uzatmaya çalışır. Kirpikleri yoğunlaştırmak, uzatmak ve kalınlaştırmak için çeşitli ev yöntemleri olsa da bildiğiniz gibi bu yöntemler zaman alıcıdır. Bunun yerine ipek kirpik adı verilen bir yöntem kullanabilirsiniz. Bu yöntemde istediğiniz sonucu çabucak elde edilir.

İpek Kirpik Hakkında İpuçları

İpek kirpiklerin kullanım ömrü yaklaşık bir aydır ve kendiliğinden dökülür.

 

Standart ipek kirpik uygulaması, kişinin doğal kirpikleri üzerinde yapılır. Kişinin doğal kirpik sayısı az ise, uygulanan ipek kirpik sayısı da az olacaktır. Ancak volume ve mega volume ipek kirpik uygulamasında kullanılan kirpik sayısında artış olacaktır.

 

İpek Kirpik Doğal Kirpiklere Zarar Verir Mi?

İpek kirpiklerin doğal kirpiklere zarar verdiğini duymuş olabilirsiniz. Ancak bu, yalnızca ipek kirpik uygularken gerekli kurallara uyulmadığı takdirde geçerlidir. Doğru uygulama yöntemiyle yapılırsa doğal kirpiklerinize hiçbir zararı olmaz. Dikkat etmeniz gereken tek şey, yapıştırıcıya karşı sahip olabileceğiniz alerjidir. Bu nedenle, ipek kirpik uygulama sırasında yanma veya ağrı hissederseniz mutlaka bu durumu uzmanınıza bildirin. Hassas gözler için özel yapıştırıcılar kullanabilirsiniz. İpek kirpik uygulamasının ağrısız bir işlem olduğunu unutmayın.

 

İpek Kirpik Bakımı Nasıl Yapılır?

İpek kirpik uygulamasından sonra rimele ihtiyaç duyulmaz.

Rimel uygulamak istiyorsanız mutlaka su ile temizlenebilen rimel olmalıdır. 

 

Göz makyajını temizlemek için ayrıca temizleme jelleri kullanmalı ve ipek kirpiklerin çevresini yumuşak bir havluyla nazikçe temizlemelisiniz.

 

İpek Kirpiğin Faydaları

İpek kirpik, yapay kirpiklere göre daha dayanıklı ve doğal bir alternatiftir. Salonda uygulanması yaklaşık bir saat sürer ve tamamen ağrısız bir işlemdir. İpek kirpiklerin kullanım ömrü yaklaşık bir aydır ve bu süre zarfında rimele ihtiyacınız olmayacaktır. İpek kirpik uygulaması neredeyse herkes için harika bir seçenektir. Hassas gözlere sahip olanlar ve lens takanlar ipek kirpiklerini dilediği gibi seçebilir. Farklı seçenekler hakkında mutlaka uzmanınızdan bilgi almayı unutmayın.

 

İpek Kirpik Yapıştırıcısı

İpek kirpik yapıştırıcılarının kalıcılık ve kuruma süreleri farklılık gösterir. Banu Professional ipek kirpik yapıştırıcıları beş çeşitten oluşur. Bu yapıştırıcıların kuruma süresi 0.5-9 sn, kalıcılık süresi 2-6 haftaya kadardır.

 

 

İpek Kirpik Çıkarıcısı

Banu Professional Gama Butirolaktonsuz ipek kirpik çıkarıcısı tamamen jel kıvamda olan çok güçlü bir çıkarıcıdır. Jel kıvamında olması, göz çevresinde hassasiyet oluşmasını ve gözlerin yanmasını engeller.

 

Banu Professional İpek Kirpik

 

Banu Professional İpek Kirpik, Banu Kozmetik tarafından özel olarak sipariş edilerek I-Beauty Firması'nın ürettiği üstün kaliteli bir kirpiktir. Piyasada bulunan en yüksek kaliteye sahip ipek kirpik özelliği taşır. Piyasadaki diğer kirpiklerin çoğu 16 sıralı paketlerde sunulur. Ancak Banu Professional Kirpikler 20 sıralı paketlerden oluşan piyasadaki en kaliteli kirpikleri müşterilerine sunuyor. Mix kirpik paketleri, maksimum konfor ve verimlilik için en çok tercih edilen kıvrım ve kalınlıklar göz önünde bulundurularak özenle seçilmiştir. Banu Profesyonel Kirpikler, özel üretim ve tasarım sırrımız ile en kaliteli Kore malzemesi kullanılarak Kore PBT Fiber ( %100 Doğal Saç)'den yapılmıştır. Kirpiklerimiz, en sıkı kalite ve kontrol aşamasından geçerek piyasaya sunulmuştur. Diğer markaların kirpiklerinde kıvrımlar genellikle 2-3 aydan itibaren yavaş yavaş gevşer ve kirpik rengi kaybolur. Banu Profesyonel Kirpikler, %100 doğal saçtan el yapımı ile özenle hazırlanır. Kirpiklerimizin kıvrımları en az 2 yıl dayanıklıdır.

Etiketler: ipek kirpik nedir
Aralık 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı