Saç Keratini ve Saç Düzleştirme İçin Bildiklerinizi Unutun BEOX ile Tanışın

Beox Keratin Saç Bakım Serisi

 

Saç Keratini ve Saç Düzleştirme İçin Bildiklerinizi Unutun BEOX ile Tanışın

PROFESYONEL SERİ

 

2005 yılından bu yana BEOX Professional markası, pazar payını büyüttü ve kısa bir süre içinde, eksiksiz profesyonel kozmetik ürün yelpazesiyle dünya çapında tanınan bir marka haline geldi. BEOX, Amerika Birleşik Devletleri, Kolombiya, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Libya, Fas, İtalya başlıca ülkeler olmakla beraber artık Türkiye’de Banu Kozmetik çatısı altında faaliyetlerini sürdürecektir.

 

Beox, tüm dünyadaki güzellik salonlarında kullanılan saç tedavisi ve saç düzleştirme tekniklerinde devrim yaratarak yenilikçi ürün serisini piyasaya sürüyor.  

Amazon'da bulunan asil aktifler ve meyve yağlarından geliştirilen Royal Gold 24k, saçların son derece parlak ve sağlıklı olmasını sağlar. Royal Gold 24k, zengin bir kılcal damar tedavisi için birbirini tamamlayan 5 verimli üründen oluşmaktadır. 

 Asitlerin, proteinlerin ve yağların özel bir karışımından oluşan jel bazlı yapılandırma sistemi sayesinde saçlarda parlaklık ve pürüzsüzlük bırakarak saç telini yeniden yapılandırır. Saçlarda doğal bir düzlük oluşturur. 

Beox Luminous Straightening, saç tarafından daha iyi yayılmaya ve yüksek oranda emilmeye izin veren özel bir jel bazlı formülasyona sahiptir. Ürün, tüm saç tiplerini yapılandırarak son derece parlak ve düz hale getirir. Hasarlı saç tellerini yeniden yapılandıran ve nemlendiren bir yağ ve asit kompleksi olan özel Gloss Gold içerir. 

 

Beox Keratin ve Saç Bakım Serisi İçindekiler: 

Beox Luminous Düzleştirici Yeniden Yapılandırma Tedavisi – 500ml

Beox Luminous Şampuan - 500ml 

Beox Luminous Maske – 500g 

Beox Keratin ve Saç Düzleştirici Kullanım Şekli

1-Beox Luminous Düzleştirici uygulanmadan önce cilt testi yapılmalıdır. Tahriş veya hassasiyet durumlarında kullanılması önerilmez. Ürünün asitliği kaşıntı veya yanma hissine neden olabilir. 

Beox Luminous Düzleştiriciyi uygulamaya başlamadan önce saçın temiz olduğundan emin olun. Uygulamaya başlamak için saçı nemlendirin. Saçın %70 nemli olması gerekir.  Saçlardaki fazla suyu bir havluyla alarak Beox Işıltılı Şampuan ile işleme başlayın. 

Saçı 4 bölüme ayırın. Sağ kulak ve sol kulak yanları, başın üst ve alt kısmı (ense) olmak üzere ayrım yapılmalıdır. Böylece ürünün eşit miktarda saç tellerine uygulanmasını ve saçın doğal bir şekilde düzleşmesini sağlarız. 

2-Beox Luminous Düzleştiriciyi, saç diplerine 1 cm mesafe bırakarak fırça ile uygulayın. Ürünü bir tarak kullanarak saç uçlarına doğru eşit şekilde yayın. 

Ürünü uygulamadan önce saç tutamını 90° konumlandırın. Ürün, saç derisine temas etmeyecek şekilde deri ile arasında 1 cm mesafe bırakılarak uygulanmalıdır.  

Aynı işlem başın üst kısmı için yapılmalıdır. Saçın doğal bir görünümünü sağlamak için saç tutamını başın arkasına kadar yatırın. 

İşlem sırasında başın üst kısmı kurursa, nemli kalması için biraz su püskürtün. Su iletkendir, ürünün emilmesine yardımcı olur ve daha iyi sonuç sağlar. 

 

Tüm uygulama ve bekleme süresi boyunca saçı düz ve hızalı tutun. 

3-Ürünün tüm kilitlerini kapattığınızdan emin olun. Uygulama sonrası ürünü 50 dakika boyunca saçta bekletin. Ürünü uygularken ve bekleme süresi boyunca saçı bükmeyin veya germeyin. Ürünü tüm saça uyguladıktan sonra saç tellerini birbirinden ayırmayın. Bu, saçın konumlandırılmasına bağlı olarak sonucu belirleyecektir. Yanlış konumlandırma, uygulamanın sonucunu doğrudan etkiler.

Tahriş veya yanma hissi olması durumunda, etkilenen bölgeyi nemli pamuk kullanarak temizleyin. Ürünü tüm kafadan temizlemek gerekli değildir. Tahriş olmuş bölgeyi kaşımak için asla sivri uçlu aletler kullanmayın. 

4-Saçları şampuan kullanmadan ılık veya soğuk suyla durulayın. Durulama işlemi, açıcı kullanılan ve açıcı kullanılmayan saçlara göre farklılık gösterir.  Açıcı kullanılmayan saçlarda ürünün %30'unun temizlenmesi yeterlidir. 

Saç rengi sarı olanlar ve açıcı kullanılmış saçlar için ürünün %100'ü çıkarılmalıdır. Eğer ürün %100 temizlenmezse, düzleştirici saçın rengini değiştirerek istenmeyen sonuçlara yol açabilir. 

5-Saçları yukarıdan aşağıya doğru el veya tarak yardımıyla hizalayarak, nemi %100 alacak şekilde kurutun. 

 

6-Düzleştirme işlemi 90° (194oF) den başlayarak 230° (446oF) ye kadar uygulanabilir. Derece saç kalınlığına ve saç tipine bağlı olarak ayarlanmalıdır. Düzleştirme işlemi saç derisinden saç uçlarına kadar sürekli olarak 15 ila 20 kez tekrarlanmalıdır. Saçı sıkıca tutarak düzleştiricinin alt ve üst plakalarını bastırıp saçı düzleştirin. 

UYARI:

Düzleştirme sırasında saçı katlamayın veya bükmeyin. Saçlar deforme olabilir veya dalgalı hale gelebilir. 

Sarı saçların sararma etkisinden kaçınmak için, saçların aynı bölümünü tekrar tekrar düzleştirmeyin.

Saç derisinden saç uçlarına kadar olacak şekilde düzleştirme işlemini tekrarlayın.

Saç tutamının aynı bölümünü 1 saniyeden daha kısa sürede düzleştirmeyin.

Bu aşırı ısınmaya neden olacağından saç rengini değiştirebilir. 

7-Saçlar soğuduktan sonra şampuan kullanmadan ılık veya soğuk suyla saçı yıkayın. 

8-Parlak ve nemli saçlar elde etmek için işlemden sonra Beox Luminous Mask uygulayın. Maskeyi saçta 10 ila 20 dakika bekletin ve saçı bol su ile durulayın. 

9-İstenen sonucu elde etmek için el veya raket fırça kullanarak, saçı yukarıdan aşağıya doğru olacak şekilde saç kurutma makinesiyle kurutun. 

 

 

İşlemin kalıcılık süresini arttırmak için aynı prosedürün uygulanması gerektiği talimatı müşteriye verilmelidir. Bu işlem, saç tellerini daha uzun süre düz ve sağlıklı tutar. 

Etiketler: Beox, saç keratin, saç düzleştirme
Kasım 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı